Get Educated About Crypto And Start Capitalising Now!

Crypto University - Wat Is Bitcoin?

Ondertussen heeft zo goed als iedereen in België en Nederland wel al van de naam "Bitcoin" gehoord.

Maar wat is het? De overheid en media doen niets liever dan ons bang maken. Als de prijs "crasht" zijn ze er onmiddellijk bij, maar als deze zogezegde crashes gevolgd worden door een nieuw hoogtepunt, is er terug stilte.

Het is belangrijk dat je te weten komt wat Bitcoin ECHT is. Er is hier namelijk veel meer bij betrokken dan enkel speculatie op een virtuele munt.

De technologie die achter Bitcoin en de ruim 1 400 andere cryptocurrencies en crypto tokens zit is de zogenaamde Blockchain Technologie.

Het gaat hier om een revolutie. Een revolutie waarbij niet alleen ons huidige en welbekende financiële systeem grondig zal veranderen, maar de volledige manier waarop we met gegevens omgaan.

Momenteel zitten we nog steeds aan het begin van deze revolutie. HET IS NOG NIET TE LAAT! Het is het perfecte moment om van deze unieke opportuniteit gebruik te maken.

Crypto University - Wie Zijn Wij?

Crypto University is een internationale organisatie, opgericht in Engeland, met als doel om mensen over de hele wereld gratis educatie aan te bieden over Bitcoin en cryptocurreny in het algemeen. Daarnaast leren we jou ook over onze M.I.N.T strategie om deze opportuniteit maximaal te benutten (risico minimaliseren, winst maximaliseren).

Dit is onze eerste presentatie in België, voor deze gelegenheid komt één van onze crypto experts van Engeland naar België om een deel van de presentatie te geven!

Wij bieden al onze training (instructievideo's, live seminarie's, webinars,...) volledig GRATIS aan. Zo kunnen wij iedereen de kans geven op goede crypto educatie. Schrijf je snel in. De plaatsen zijn beperkt!


  • Wanneer: 22 februari 2018, vanaf 19u toegang
  • Waar: Wiedauwkaai 23J, 9000 Gent (Factor.ae)
  • Opgelet: Plaatsen zijn beperkt, inschrijving is nodig!

WAT ZAL JE LEREN?

  • Wat is Bitcoin en digitale valuta?
  • Waarom is het zo relevant?
  • Waarom zal het fiat valuta (euro, dollar,...) vervangen?
  • Hoe kan je er (veel) geld mee verdienen?
  • Waarom heeft Bitcoin waarde?
  • Hoe kan je Bitcoin en andere crypto aankopen?
  • En nog veel meer!

1. Klik hieronder om je inschrijving te bevestigen en je plaats te reserveren!

2. Neem contact met ons op via Facebook

Blijf op de hoogte van het nieuwste in de crypto wereld en contacteer ons persoonlijk. Wij helpen je graag verder.


3. Wil je deze opportuniteit met vrienden en familie delen? Deel dan gerust deze pagina!